Antena Meniu Search
x

Familia Regală a anulat tradiționala călătorie cu trenul regal de 1 Decembrie

Familia Regală a României a anulat tradiționala călătorie de 1 Decembrie cu trenul regal prin orașele țării. Decizia a fost luată din cauza epidemiei de Covid 19. În schimb, familia regală a decis să facă o călătorie virtuală cu trenul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.12.2020, 12:00

Familia Regală a anulat tradiționala călătorie cu trenul regal de 1 Decembrie
Familia Regală a anulat tradiționala călătorie cu trenul regal de 1 Decembrie - Mediafax Foto via Hepta
  • Trenul regal făcea o călătorie simbolică de 1 Decembrie, în memoria Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria, pe traseul Sinaia-Bucureşti.

Familia Regală a României a anulat tradiționala călătorie de 1 Decembrie cu trenul regal prin orașele țării din cauza epidemiei de Covid 19. Anul acesta călătoria se poate face doar virtual.

Pe pagina de Facebook a Casei Regale poate fi accesat un film care prezintă imagini din trecut cu trenul regal.

„În împrejurările actuale, Majestatea Sa și Familia Regală nu pot efectua călătoria tradițională cu Trenul Regal, de 1 Decembrie, în orașele țării. Călătoria aduce, în fiecare an, omagiu Regelui Ferdinand Întregitorul și Reginei Maria, în amintirea zilei Marii Uniri. Călătoria cu Trenul Regal de astăzi are loc virtual. Filmul rememorează prezența fiecărei generații a Familiei Regale în tren”, scrie pe pagina de Facebook a Casei Regale.

De 1 Decembrie, Familia Regală a României pleca într-o călătorie simbolică cu trenul regal, în memoria Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria, pe traseul Sinaia-Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Familia Regală a anulat tradiționala călătorie cu trenul regal de 1 Decembrie