Familia Regală a anulat tradiționala călătorie cu trenul regal de 1 Decembrie

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 01.12.2020, 11:50.
Actualizat: 01.12.2020, 12:00

Familia Regală a României a anulat tradiționala călătorie de 1 Decembrie cu trenul regal prin orașele țării. Decizia a fost luată din cauza epidemiei de Covid 19. În schimb, familia regală a decis să facă o călătorie virtuală cu trenul.

Familia Regală a anulat tradiționala călătorie cu trenul regal de 1 Decembrie

Familia Regală a anulat tradiționala călătorie cu trenul regal de 1 Decembrie

Mediafax Foto via Hepta

Familia Regală a României a anulat tradiționala călătorie de 1 Decembrie cu trenul regal prin orașele țării din cauza epidemiei de Covid 19. Anul acesta călătoria se poate face doar virtual.

Pe pagina de Facebook a Casei Regale poate fi accesat un film care prezintă imagini din trecut cu trenul regal.

„În împrejurările actuale, Majestatea Sa și Familia Regală nu pot efectua călătoria tradițională cu Trenul Regal, de 1 Decembrie, în orașele țării. Călătoria aduce, în fiecare an, omagiu Regelui Ferdinand Întregitorul și Reginei Maria, în amintirea zilei Marii Uniri. Călătoria cu Trenul Regal de astăzi are loc virtual. Filmul rememorează prezența fiecărei generații a Familiei Regale în tren”, scrie pe pagina de Facebook a Casei Regale.

De 1 Decembrie, Familia Regală a României pleca într-o călătorie simbolică cu trenul regal, în memoria Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria, pe traseul Sinaia-Bucureşti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.