Antena Meniu Search
x

Familie ameninţată cu moartea de interlopul care a împuşcat un poliţist la Recaş

O familie a fost ameninţată de interlopul Ionel Marcel Lepa după ce acesta a împuşcat mortal un poliţist în satul Izvin din Recaş (Timiş).

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.06.2019, 18:13

Vezi și

O familie a fost ameninţată de interlopul Ionel Marcel Lepa după ce acesta a împuşcat mortal un poliţist în satul Izvin din Recaş (Timiş).

După ce l-a ucis pe poliţist cu sânge rece, pe o stradă din satul Izvin, interlopul Lepa a sărit în curtea unei case, acolo unde a găsit o familie care stătea la masă.

Oamenii s-au speriat după ce suspectul i-a ameninţat că îi va împuşca dacă nu îl vor lăsa să plece cu o maşină.

'Mi-a pus pistolul şi mi-a zis: dă-mi cheile. Atunci i-am răspuns că nu am cheile, că nu sunt de aici', a declarat unul dintre bărbaţii ameninţaţi cu pistolul de interlopul Ionel Marcel Lepa.

Pe acelaşi subiect

Oamenii au povestit, pentru Observator, că interlopul a încercat ulterior să scoată una dintre maşini din garaj. A împins alte două maşini pentru a face loc celei cu care încerca să fugă, însă nu a reuşit să o pornească.

'A văzut maşina (n.r. cea albastră) în garaj, a găsit cheile pe o bancă, unde le-a lăsat socrul meu. Am fost în grădină să îl avertizez pe socrul meu că îi ia maşina. Când ne-am întors, el împingea maşina (n.r. cea albă) şi a luat-o pe cea din garaj. A dat cu spatele, a întors şi a intrat în gardul viu, acolo unde a şi rămas. A venit apoi un poliţist şi a tras trei focuri în maşină, unul în geam şi două în portieră. Ăla s-a dat jos din maşină, a luat-o prin grădină şi s-a dus', a explicat bărbatul ameninţat de interlop.

Poliţist împuşcat şi ucis de un interlop, în Recaş

Zeci de poliţişti şi luptători ai Trupelor Speciale sunt pe urmele interlopului Ionel Marcel Lepa (48 de ani), individul care l-a împuşcat pe poliţistul Cristian Amariei (43 de ani).

Totul s-a întâmplat, astăzi, în timpul unui filtru organizat de poliţiştii din Recaş pentru prinderea unui urmărit internaţional.

Agenţii au primit informaţii despre suspect şi despre maşina pe care acesta o conducea şi au organizat un filtru pentru prinderea lui.

În momentul în care s-a apropiat de poliţişti, Ioan Marcel Lepa a deschis focul asupra agenţilor, iar mai multe gloanţe l-au nimerit pe Cristian Amariei.

Poliţistul a fost resuscitat de medicii SMURD, însă toate eforturile au fost în zadar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Familie ameninţată cu moartea de interlopul care a împuşcat un poliţist la Recaş