Antena Meniu Search
x

Familia din Baia de Aramă care avea în grijă fetiţa luată pe sus de mascaţi, protest pe internet (Video)

O fetiţă de nouă ani, din Baia de Aramă a fost luată de mascaţi vineri, din sânul familiei în care şi-a petrecut ultimii opt ani din viaţă, şi urmează să fie predată unei familii de români din Statele Unite ale Americii, spre disperarea oamenilor din Baia de Aramă care au protestat pe internet.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.06.2019, 16:36

Familia care a crescut-o pe micuţă, protest împotriva intervenţiei autorităţilor
Crescută de o familie din Baia de Aramă, micuţa ar urma să ajungă la o familie de români din SUA

O fetiţă de nouă ani, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, a fost luată de mascaţi vineri dimineaţa, din sânul familiei în care şi-a petrecut ultimii opt ani din viaţă, şi urmează să fie predată unei familii de români din Statele Unite ale Americii. Oamenii din Baia de Aramă care au protestat pe internet în special din cauza intervenţiei brutale a mascaţilor.

Imaginile cu fetiţa ridicată de mascaţi sunt de-a dreptul tulburătoare. Aceasta plânge şi ţipă mai ales în momentul în care procuroarea care s-a ocupat de caz trage de ea pentru a o duce într-o maşină.

Femeia care a îngrijit-o pe micuţă este la un pas să leşine, iar rudele ei negociază de pe poziţii de forţă cu mascaţii chemaţi la intervenţie.

Asistenţii sociali care au avut-o pe micuţă în grijă se plâng că ei au vrut să o adopte pe fetiţă, dar acuză că au fost împiedicaţi prin întocmirea unor rapoarte false unde li s-ar fi falsificat semnăturile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Familia din Baia de Aramă care avea în grijă fetiţa luată pe sus de mascaţi, protest pe internet (Video)