Antena Meniu Search
x

De la NUNTĂ la ÎNMORMÂNTARE! Familie de români, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia (VIDEO DRAMATIC)

Un accident cumplit s-a produs duminică dimineaţă, în Italia. Victime au căzut membrii unei familii de români, care se întorceau de la o nuntă, în provincia Pordenone. 

Tragedia s-a produs în jurul orei 06:00, pe via dei Soldi din localitatea Brugnera. O maşină la bordul căruia se afla o familie de români a derapat, ieșind de pe carosabil și izbindu-se violent de un zid de susținere.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit, iar alte patru persoane se zbat la această oră între viață și moarte. Între cei patru răniți se află și două fetițe de 8 și 2 ani, nepoţelele bărbatului. 

În stare foarte gravă este soţia bărbatului, bunica fetiţelor, care a fost transportată la spitalul din Udine.

La volanul maşinii se afla fiica bărbatului decedat, care din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe carosabil. 

La locul accidentului au fost prezente două ambulanțe și un elicopter, dar și echipa de descarcerare a pompierilor care au fost nevoiți să intervină pentru a elibera victimele din mașina deformată în urma impactului.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla motivul care a dus la această tragedie. Ipoteza cea mai probabilă a agenților, în acest moment, este că femeia de la volan a adormit, ceea ce a dus la pierderea controlului mașinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » De la NUNTĂ la ÎNMORMÂNTARE! Familie de români, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia (VIDEO DRAMATIC)