Antena Meniu Search
x

Video Familie spulberată de tren în Suceava. Mama a murit pe loc, fetița de 3 ani este în comă și luptă să trăiască

Două femei au murit şi doi copii cu vârste de un 1 an şi 3 ani sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, într-o comună din Suceava. La volan se afla mama copiilor care ar fi forţat trecerea la nivel cu o cale ferată.

de Angela Bertea

la 14.02.2023, 14:58

Vezi și

 Potrivit polițiștilor, femeia de la volan nuu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea cu calea ferată, mașina fiind surprinsă și lovită de tren.

Fetița de 3 ani este în comă la Spitalul județean din Suceava

În urma impactului violent, cele două femei și-au pierdut viața, iar cei doi copii care se aflau în mașină au ajuns la Spitalul județean din Suceava. Fetița, în vârstă de aproximativ 3 ani, se află în stare gravă, în comă, este internată pe secția de Neurochirurgie în ATI, în timp ce fratele ei, mai mic cu aproximativ un an, este și el internat cu mai multe răni, dar stabil.

Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a întâmplat accidentul nu este prevăzută cu bariere, dar are sisteme de avertizare acustice și luminoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Familie spulberată de tren în Suceava. Mama a murit pe loc, fetița de 3 ani este în comă și luptă să trăiască