Antena Meniu Search
x

Simona Halep, aşteptată de fani la aeroport. Fosta lideră WTA a fost primită cu flori şi aplauze (Video)

Fanii Simonei Halep au ocupat aeroportul Henri Coandă! Oameni de toate vârstele au aşteptat-o pe Simona cu flori şi aplauze.

Vezi și

Fanii Simonei Halep au ocupat aeroportul Henri Coandă! Oameni de toate vârstele au aşteptat-o pe Simona cu flori şi aplauze. Mulţi dintre ei au sperat la o poză de la sportiva care a cucerit lumea, chiar dacă a pierdut finala de la Antipozi.

Simona Halep a fost aproape de primul titlu de Grand Slem, însă accidentările, căldura şi adversara valoroasă au împiedicat-o să câştige şi să rămână lider clasamentului mondial.

De altfel, Simona a petrecut noaptea de după finala de la Australian Open în spital, cu perfuzii. Însă în ciuda problemelor de sănătate şi a drumului lung, campioana le-a oferit fanilor ei un zâmbet la sosirea în ţară.

Sunt epuizată, şi trebuie să fac nişte teste pentru accidentările pe care le am. Caroline a jucat foarte bine şi a meritat să câştige... Am mai fost aproape de un trofeu de Grand Slem, bineînţeles că este trist că nu am putut să câştig, dar viaţa merge înainte şi sper ca la următoarea finală, dacă voi avea ocazia să joc, să o câştig, a declarat Halep la sosirea în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Simona Halep, aşteptată de fani la aeroport. Fosta lideră WTA a fost primită cu flori şi aplauze (Video)