Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 14 ani a femeii care şi-a ucis soţul, la Baia Mare, a deschis uşa apartamentului şi a căzut în genunchi

Fetiţa de 14 ani a femeii care şi-a ucis soţul, la Baia Mare, a deschis uşa apartamentului şi a căzut în genunchi. E a fost prima persoană care şi-a văzut părinţii căzuţi în casă, plini de sânge.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 21:25

Crimă într-o familie din Baia Mare
Fetiţa de 14 ani a femeii care şi-a ucis soţul, la Baia Mare, a deschis uşa apartamentului şi a căzut în genunchi - Facebook

Fetiţa de 14 ani a femeii care şi-a ucis soţul, la Baia Mare, a deschis uşa apartamentului şi a căzut în genunchi. E a fost prima persoană care şi-a văzut părinţii căzuţi în casă, plini de sânge.

Vecinii familiei de pe strada Petre Dulfu în care s-a produs tragedia au povestit în exclusivitate pentru vasiledale.ro cum a fost descoperită nenorocirea chiar de fetița celor doi soți. 

Din spusele vecinilor fetița și-ar fi sunat părinții pe mobil după ce a ieșit de la școală, însă niciunul nu a răspuns. Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare format din trei polițiști care era prin zonă a însoțit-o pe fetiță pentru a intra în apartament, deoarece îi era frică.

Când a deschis ușa apartamentului, micuța a căzut în genunchi, când și-a văzut tatăl într-o baltă de sânge. Mama micuței era în camera alăturată. Vecinii spun că polițiștii locali au luat-o de acolo imediat și au cerut ajutor la 112.

Pe acelaşi subiect

Aceeași au povestit că micuța a împlinit duminică vârsta de 14 ani.

"Ne-am autosesizat cu privire la acest caz. În primul rând, cei doi copii vor beneficia de consiliere psihologică pentru a trece mai ușor peste această traumă. Mai apoi, vom analiza situația materială și familiară pentru a identifica rudele din familia extinsă. În cazul în care niciuna nu își va asuma responsabilitatea creșterii copiilor, vom lua celelalte măsuri legale, respectiv instituirea măsurilor specifice.", a declarat Adrian Mândru, purtător de cuvânt al Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Maramureș.

Imagini teribile au fost surprinse în apartamentul în care o băimăreancă şi-a ucis soţul cu un ciocan. Femeia, angajată a Primăriei Baia Mare, e în comă, după ce a fost atacată de bărbat.

Crima de la Baia Mare a avut loc luni de dimineaţă, când, în urma unei dispute conjugale, un bărbat şi-a atacat soţia cu un cuţit. Cu ultimele puteri, femeia l-a lovit pe soţul ei cu un ciocan, iar acesta a murit.

Femeia e angajată la Direcţia Patrimoniu din Primăria Baia Mare şi a fost găsită în comă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 14 ani a femeii care şi-a ucis soţul, la Baia Mare, a deschis uşa apartamentului şi a căzut în genunchi