Antena Meniu Search
x

O fată dezbrăcată a fost salvată din faţa unui tren, în Vrancea: 'Nu aveţi niciun drept asupra vieţii mele'

O fată dezbrăcată complet a fost salvată de la moarte, din faţa unui tren, în zona localităţii Slobozia Ciorăşti din Vrancea. Un profesor de sport şi un militar au intervenit la timp pentru a o salva pe tânăra care era hotărâtă să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 03.04.2019, 14:11

O fată dezbrăcată a fost salvată din faţa unui tren, în Vrancea
O fată dezbrăcată a fost salvată din faţa unui tren, în Vrancea - Profimedia Images / Ilustraţie

O fată dezbrăcată complet a fost salvată de la moarte, din faţa unui tren, în zona localităţii Slobozia Ciorăşti din Vrancea.

Un profesor de sport şi un militar au intervenit la timp pentru a o salva pe tânăra care era hotărâtă să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 30 martie, în jurul orei 14.00, la o trecere la nivel cu calea ferată din Slobozia Ciorăşti.

Evenimentul a fost povestit de Cătălin Croitoru, profesorul de educaţie fizică de la şcoala din satul Andreiaşu de Jos (Vrancea), acelaşi care a şi salvat-o pe fată de la moarte.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a explicat că, sâmbătă, a mers să îşi viziteze bunica, iar pe drum, la trecerea la nivel cu calea ferată din Slobozia Ciorăşti, a observat-o pe fata dezbrăcată care mergea pe şine.

"Când am ajuns în dreptul căii ferate, cam pe la 14:20 -14:30, deși bariera nu era lăsată în jos, eu obișnuiesc să mă asigur. M-am uitat în stânga, liber. M-am uitat în dreapta, văd o fată dezbrăcată pe mijlocul liniei ferate. Am dat repede mașina înapoi și am coborât din mașină. Am luat telefonul, am apelat 112 și mi s-a spus că apelul a fost înregistrat și că vor sosi echipajele speciale. De față mai era un bărbat ce lucra pe un buldoexcavator și un soldat, ce lucra la depozitul de armament.

Acesta a venit lângă mine și am hotărât amândoi să ne ducem să o salvăm. Nu era timp de așteptat și de făcut poze. Viața ei depindea de noi! Nici bine nu am închis telefonul că bariera se lăsa în jos și semnalele acustice au pornit. Inima mea bătea mai tare când am auzit că vine trenul și fata se îndepărtase de noi. Împreună cu soldatul am alergat înspre ea. Cam 500 de metri.

Ne-am apropiat la aproximativ 10 metri de ea și am încercat să o convingem să plece din acel loc, de bună voie. Dar a țipat la noi, ne-a spus să o lăsăm în pace și că nu avem niciun drept asupra vieții ei! Ba chiar va chema poliția dacă nu o lăsăm în pace. M-am uitat la soldat și i-am zis: „Hai! Tu o apuci de o mână, eu de o mână și o tragem pe cealaltă linie“.

În ultimele secunde, am tras-o pe cealaltă linie și am ținut-o strâns până a trecut trenul. I-am dat repede puloverul meu, că ea era dezbrăcată complet și după ceva timp a venit și o mașină de poliție.

Eu am întrebat-o ce s-a întâmplat, de ce vroia să se omoare și ea mi-a dat un răspuns pe care nu îl mai rețin exact, dar din câte am înțeles, mi-a vorbit ca și cum ea simțea că era posedată și că trebuia să se omoare. Fata avea cam 26 -29 de ani și părea o fată îngrijită. Probabil a suferit vreo depresie sau cine știe ce…", a declarat profesorul Cătălin Croitoru pentru monitoruldevrancea.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O fată dezbrăcată a fost salvată din faţa unui tren, în Vrancea: 'Nu aveţi niciun drept asupra vieţii mele'