Antena Meniu Search
x

O fată de 17 ani a dispărut în Brașov. Adolescenta este negăsit de trei zile, familia şi poliţia cer ajutorul

O fată de 17 ani din Brașov a fost dată dispărută de familie şi poliţie după ce a plecat de acasă, în urmă cu trei zile, şi nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.03.2020, 09:23

Tânăra are asupra sa are un telefon mobil
O fată de 17 ani a dispărut în Brașov. Adolescenta este negăsit de trei zile, familia şi poliţia cer ajutorul - Politia Romana

O fată de 17 ani din Brașov a fost dată dispărută de familie şi poliţie după ce a plecat de acasă, în urmă cu trei zile, şi nu s-a mai întors.

Poliția Brașov solicită sprijin în vederea depistării unei fete în vârstă de 17 ani care, la data de 20 martie în jurul orei 14.00, a plecat de la domiciliu său şi nu a mai revenit până în prezent.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Adolescenta dispărută în Brașov are la ea telefonul mobil

Semnalmente:

- înălțime aproximativ 1,74 m, constituție astenică, păr lung negru, ondulat. 

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de piele de culoare neagră, pantalon tip blue-jeans albaștri și pantofi sport de culoare albastră.

Tânăra are asupra sa are un telefon mobil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O fată de 17 ani a dispărut în Brașov. Adolescenta este negăsit de trei zile, familia şi poliţia cer ajutorul