Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fausta, puterile supranaturale şi amorul neîmplinit. Cum a reuşit Măicuţa Ştefania Tămăduitoarea să prostească zeci de români

Fausta Dumitru, care pretindea că este o măicuţă cu "puteri supranaturale", a reuşit să înşele zeci de români promiţându-le vindecare sufletească şi trupească.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 11:39

Fausta, puterile supranaturale şi amorul neîmplinit. Cum a reuşit Măicuţa Ştefania Tămăduitoarea să prostească zeci de români

Tânăra Fausta Dumitru, care pretindea pe internet că este o măicuţă cu "puteri supranaturale", a reuşit să înşele zeci de români promiţându-le vindecare sufletească şi trupească.

Fausta Dumitru are 32 de ani şi i se mai spune "Măicuţa Ştefania Tămăduitoarea". După ce a făcut zeci de victime, uşurându-le de zeci de mii de euro, tânăra din Ploieşti scapă de închisoare.

"Măicuţa Ştefania" a fost găsită vinovată de înşelătorie în formă continuată şi a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, dar şi la 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Articolul continuă după reclamă

Cum acţiona Fausta

Cu vorbe potrivite, falsa măicuţă a reuşit să stoarcă de la clienţi nu mai ăuţin de 115.000 de lei. Și vorbim doar de victimele care au depus denunț, deoarece este posibil să existe și alte persoane înşelate.

Tânăra se baza pe naivitatea celor care o sunau. Le promitea că deschide cartea sfântă, că aduce persoana iubită înapoi, că dezleagă farmece sau că lecuiește beţia şi alte boli.

Una dintre cliente, o româncă plecată în SUA, i-a trimis măicuţei nu mai puţin de 27.000 de dolari. Banii fuseseră ceruţi nu ca o taxă în schimbul serviciilor, ci pentru ca femeia cu puteri supranaturale să se roage "peste ei", pentru că doar aşa "prindea vraja". 

Pentru că banii victimelor s-au făcut pierduţi, instanța a pus sechestru asupra unei locuinţe a acesteia din Ploieşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Fausta, puterile supranaturale şi amorul neîmplinit. Cum a reuşit Măicuţa Ştefania Tămăduitoarea să prostească zeci de români