Antena Meniu Search
x

Video Femei agresate sexual de un bărbat, în staţii de tramvai, în Bucureşti. Individul a fost prins în flagrant de jandarmi

Un individ a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant de jandarmi în timp ce agresa sexual femei în staţii şi mijloace de transport public din Capitală. Bărbatul ar fi fost urmărit de oamenii legii în urma mai multor reclamaţii. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 21.09.2023, 14:07

Vezi și

Bărbatul a fost prins în această dimineaţă în Sectorul 5 al Capitalei, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian. Este acuzat că a atins mai multe femei în zonele intime, după care ar fi încercat să se facă nevăzut urcând în mijloacele de transport în comun. A fost filmat, de altfel, în timp ce a atins o femeie, după care a încercat să fugă.

Jandarmii l-au prins în flagrant în această dimineaţă, în timp ce încerca să pună mâna pe femei, în tramvai. A fost reţinut de către jandarmi şi dus la Secţia 18 Poliţie pentru mai multe cercetări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femei agresate sexual de un bărbat, în staţii de tramvai, în Bucureşti. Individul a fost prins în flagrant de jandarmi