Antena Meniu Search
x

Video Femei înţepate în Bucureşti de un tânăr pe trotinetă. Agresorul a fost filmat de camere și este căutat de poliție

Un tânăr este căutat de polițiștii bucureșteni după ce, miercuri seară, a înțepat două femei, dintre care una a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul se afla pe o trotinetă când le-a atacat pe cele două femei, fiind surprins și de camerele de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.08.2022, 20:58

Vezi și

Conform polițiștilor bucureșteni, incidentele s-au petrecut în două zone diferite ale Capitalei. 

Femeile, atacate la 10 minute distanță una de cealaltă. Prima a fost înțepată în Sectorul 1, a doua în Sectorul 3 

Redăm mai jos, integral, comunicatul DGPMB:

"La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1. De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările. Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Femei înţepate în Bucureşti de un tânăr pe trotinetă. Agresorul a fost filmat de camere și este căutat de poliție