Antena Meniu Search
x

Video Femeia care s-a sinucis la Mamaia a lăsat un bilet de adio pentru mama ei. Era ultima zi de vacanţă când s-a aruncat de la etajul 8 al hotelului

Sfârşit dramatic pentru o femeie de 48 de ani din Craiova care s-a cazat într-un hotel din Mamaia. A petrecut singură, patru zile la mare, iar în ultima zi de cazare s-a aruncat de la etajul 8 al hotelului în care închiriase o cameră. 

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 14:31

Vezi și

Cel mai probabil, femeia a recurs la acest gest extrem din cauza despresiei de care suferea. În camera de hotel, poliţiştii au găsit un bilet de adio în care aceasta îşi cerea iertare de la mama ei, dar nu dădea alte lămuriri.

În urmă cu 4 zile, femeia a ajuns la un hotel din centrul staţiunii Mamaia, iar în această dimineaţă ar fi trebuit să elibereze camera. Poliţiştii cred ca gestul femeii a fost unul premediat pentru că a ales o cameră la etajul 8.

Având în vedere că totul s-a petrecut în toiul nopţii nimeni nu a putut să o împiedice. Turiştii au ieşit abia când au auzit sunetele puternice. Ulterior, au sunat la 112. La faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi medicii. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic şi doar au constat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeia care s-a sinucis la Mamaia a lăsat un bilet de adio pentru mama ei. Era ultima zi de vacanţă când s-a aruncat de la etajul 8 al hotelului