Antena Meniu Search
x

Femeie bătută de soţ în fiecare zi, dar nu făcea plângere niciodată, nici când a ajuns la spital. S-au autosesizat poliţiştii

O argeşeancă era bătută de soţ în fiecare zi, însă femeia nu făcea plangere la poliţie niciodată, nici măcar atunci când a ajuns la spital.

Femeie bătută de soţ în fiecare zi, dar nu făcea plângere niciodată, nici când a ajuns la spital. S-au autosesizat poliţiştii

O femeie din Argeş era bătută de soţ în fiecare zi, însă nu făcea plangere la poliţie niciodată, nici măcar atunci când a ajuns la spital n-a dorit să depună vreo reclamaţie împotriva celui care o bătuse atât de rău.

Drama femeii bătute în fiecare zi de soţ a fost schimbată de poliţişti

G.M, în vârstă de 41 de ani, din Argeş, s-a îmbătat criţă în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, apoi s-a luat la ceartă cu soţia şi a început să o lovească cu brutalitate.

În urma leziunilor suferite, femeia a ajuns la spital, iar abia aici au putut să intervină poliţiştii.

Individul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de violenţă în familie. Soţul agresor a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Din audieri a reieşit că bărbatul o bătea în mod frecvent pe femeie însă, niciodată, până acum, victima nu a depus plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeie bătută de soţ în fiecare zi, dar nu făcea plângere niciodată, nici când a ajuns la spital. S-au autosesizat poliţiştii