Antena Meniu Search
x

O bătrână de 71 ani a murit, după ce a căzut de la etajul spitalului din Valea Iașiului

O femeie din Argeş, infectată cu COVID 19, a murit noaptea trecută după ce a căzut de la primul etaj al spitalului în care era internată.

de Redactia Observator

la 23.07.2020, 11:16

Vezi și
  • Femeia era internată din 13 iulie.
  • Avea o formă uşoară de covid.

Stătea de zece zile în unitatea medicală şi avea simptome uşoare ale bolii. Medicii spun, însă, că era abătută. Soţul ei, internat în acelaşi spital, are o formă mult mai gravă de COVID. 

Femeia de 71 de ani era internată la etajul unu al spitalului COVID din comuna argeşeană Valea Iaşiului. Peste noapte a ieşit pe balcon. Încă nu se ştie motivul pentru care a căzut de acolo.

Florentina Matei, directorul spitalului: Am fost anunţaţi prin 112 că această pacientă s-a azvârlit de la terasa etajului unu.

Pacienta a căzut pe o altă terasă, la care medicii din spital nu au avut acces. A fost nevoie de intervenţia pompierilor care au folosit o macara pentru a-i recupera trupul. Un echipaj SMURD a încercat apoi să o resusciteze.

Florentina Matei, directorul spitalului: Nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare ale medicilor şi s-a constatat decesul.

Femeia era internată din 13 iulie. Avea o formă uşoară de covid. Soţul ei, însă, ajuns înaintea ei la acelaşi spital, este în stare mult mai gravă. Un lucru care o afectase vizibil pe femeie.

Alexandru Dinescu, medicul femeii: Normal, o stare de supărare. Fiind şi soţul în aceeaşi situaţie, ceva mai deosebit ca simptomatologie faţă de dumneaei.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau o sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » O bătrână de 71 ani a murit, după ce a căzut de la etajul spitalului din Valea Iașiului