Antena Meniu Search
x

Femeie cu copil în braţe, amendă uriaşă pentru că scuipa coji de seminţe pe stradă

O femeie cu un copil în braţe a primit o amendă uriaşă, în Arad, după ce a fost prinsă de poliţiştii locali în timp ce spărgea seminţe şi scuipa cojile pe stradă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.07.2019, 08:51

Femeie cu copil în braţe, amendă uriaşă pentru seminţe în Arad
Femeie cu copil în braţe, amendă uriaşă pentru coji de seminţe - Arhivă

O femeie cu un copil în braţe a primit o amendă uriaşă, în Arad, după ce a fost prinsă de poliţiştii locali în timp ce spărgea seminţe şi scuipa cojile pe stradă.

Poliţiştii locali din Arad au amendat-o pe femeia în vârstă de 34 de ani cu 1.501 lei pentru încălcarea regulilor de curăţenie în oraş.

Totul s-a întâmplat, sâmbătă, 20 iulie 2019, atunci când femeia, cu un copil în braţe, a fost surprinsă, în timp ce se plimba cu un trenuleţ turistic, când spărgea seminţe şi scuipa cojile pe jos.

"A fost sancționată pentru că a fost surprinsă de polițiștii locali în timp ce arunca pe carosabil coji de semințe, în timpul deplasării cu trenulețul turistic de agrement, femeia aflându-se cu copilul în brațe. Polițiștii locali au oprit trenulețul pe strada Mihai Eminescu și au aplicat prevederile legale", se arată într-o informare a Poliţiei Locale Arad.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeie cu copil în braţe, amendă uriaşă pentru că scuipa coji de seminţe pe stradă