Antena Meniu Search
x

Femeie de 34 de ani, prinsă după ce a furat haine de 6.000 de lei dintr-un magazin din Capitală. Ce metodă a folosit

Metodă "ingenioasă" de furat, descoperită rapid de poliţişti. O femeie de 34 de ani, cercetată după ce a furat haine dintr-un magazin din Sectorul 1 al Capitalei rupând sistemele de siguranță montate pe produse.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 11:32

- Shutterstock

Poliţiștii de la Secția 2 din capitală au reținut duminică o femeie de 34 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de peste 6.000 de lei.

Duminică, polițiștii au fost sesizați de reprezentantul unui magazin, cu punct de lucru într-un centru comercial din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.00, o persoană ar fi furat articole de îmbrăcăminte, în valoare de 700 de lei.

Femeia a furat de două ori din acelaşi magazin

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat-o pe femeie, aceasta fiind dusă la audieri. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că femeia ar mai fi săvârșit o faptă similară, în dauna aceluiași magazin.

În ambele cazuri, ea ar fi furat hainele după ce ar fi rupt sistemele de siguranță montate pe acestea, relatează Mediafax. Femeie a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeie de 34 de ani, prinsă după ce a furat haine de 6.000 de lei dintr-un magazin din Capitală. Ce metodă a folosit