Antena Meniu Search
x

Femeie de 43 de ani, găsită fără suflare pe un câmp din Harghita, după ce dispăruse de acasă de câteva zile. Ar fi murit de frig

O femeie din Harghita care dispăruse de acasă cu câteva zile în urmă a fost găsită fără suflare pe un câmp. Femeia ar fi murit din cauza unei hipotermiei, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 11:52

Femeie de 43 de ani, găsită fără suflare pe un câmp din Harghita, după ce dispăruse de câteva zile. Ar fi murit de frig
Femeie de 43 de ani, găsită fără suflare pe un câmp din Harghita, după ce dispăruse de câteva zile. Ar fi murit de frig - Shutterstock

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspector principal Robert Costan, dispariţia a fost anunţată în data de 8 ianuarie, de mama femeii de 43 de ani, care le-a spus poliţiştilor că fiica sa a plecat de la domiciliu în data de 7 ianuarie.

Femeia ar fi suferit de afecţiuni psihice

Din verificările poliţiştilor a reieşit faptul că femeia ar mai fi plecat şi anterior de la domiciliul ei.

De asemenea, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea "Urmăriţi", aceasta ar fi suferit de afecţiuni psihice. Pentru găsirea femeii au fost constituite echipe de căutare, în colaborare cu pompieri şi zeci de voluntari, inclusiv de la Serviciul Salvamont şi Crucea Roşie.

Sursa citată a precizat că în seara zilei de 11 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorghieni au identificat femeia dispărută, aceasta fiind găsită decedată pe un câmp, din zona Borzont. Potrivit primelor informaţii, decesul ar fi survenit în urma hipotermiei.

"La examinarea suprafeţei exterioare a cadavrului, poliţiştii nu au identificat urme de violenţă, iar decesul ar fi survenit în urma hipotermiei. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Spitalul din Gheorghieni, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă", a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspector principal Robert Costan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Femeie de 43 de ani, găsită fără suflare pe un câmp din Harghita, după ce dispăruse de acasă de câteva zile. Ar fi murit de frig