Antena Meniu Search
x

Femeie din Iaşi, sechestrată şi violată de un recidivist în ziua de 8 martie. Bărbatul acuzat a fost prins în Bucureşti

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din localitatea ieşeană Răducăneni este acuzat de viol, după ce a sechestrat şi a abuzat o femeie în vârstă de 54 de ani, în ziua de 8 martie.

de Redactia Observator

la 11.03.2022, 09:54

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale şi chiar a mai stat după gratii şi în trecut pentru mai multe infracţiuni, inclusiv tentativă de omor. După incidentul petrecut zilele trecute acesta a fugit, fiind găsit de poliţişti în Bucureşti.

 "Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 07 martie, bărbatul, de 45 ani, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din comuna Răducăneni, unde sub amenințarea cu acte de violență, ar fi violat-o și ar fi deposedat-o de bani în lei și în valută. După ce ar fi comis fapta, bărbatul a părăsit localitatea, fiind depistat, la data de 08 martie, în urma colaborării dintre polițiștii ieșeni și cei bucureșteni, pe raza municipiului București.

În baza mandatului de aducere emis pe numele său, bărbatul a fost condus la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 09 martie, a fost reținut de polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. La aceeași dată, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Femeie din Iaşi, sechestrată şi violată de un recidivist în ziua de 8 martie. Bărbatul acuzat a fost prins în Bucureşti