Antena Meniu Search
x

Femeia din Sibiu dată dispărută de 3 zile a fost găsită moartă într-o baltă de lângă oraş: "Am găsit-o!" (Video)

Femeia din Sibiu dată dispărută de către soțul ei încă de luni seara, a fost găsită moartă într-o baltă din afara localităţii Colun. Bărbatul spune că soţia sa a plecat de acasă încă de duminică seara și nu s-a mai întors.

Femeia din Sibiu dată dispărută de către soțul ei încă de luni seara, a fost găsită moartă într-o baltă din afara localităţii Colun.

Bărbatul spune că soţia sa a plecat de acasă încă de duminică seara și nu s-a mai întors.

Pentru că era de negăsit, polițiștii au solicitat sprijinul forțelor specializate din cadrul ISU Sibiu, care au intervenit ieri cu echipaje specializate cu barcă pentru căutarea femeii în apele din jurul localităţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acțiunea s-a desfășurat începând cu ora 15,00 și a fost sistată în jurul orei 18,00, din cauza condițiilor de vizibilitate redusă.

În cursul acestei dimineți, începând cu ora 09,00, căutările au fost reluate de către echipajele din cadrul ISU Sibiu și ISU Hunedoara (două echipaje cu barcă și patru scafandri).

În jurul orei 10,00, femeia a fost găsită în apă, decedată, în apele unui lac ce este cunoscut ca Balta lui Gilu, informează oradesibiu.ro

În cauză, polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeia din Sibiu dată dispărută de 3 zile a fost găsită moartă într-o baltă de lângă oraş: "Am găsit-o!" (Video)