Antena Meniu Search
x

Un tânăr bolnav de cancer stă cu banii din donaţii blocaţi în contul unei femei din Constanţa

O femeie din Constanţa este acuzată că s-ar fi folosit de un tânăr bolnav de cancer pentru a strânge bani care nu au ajuns la el niciodată.

de Redactia Observator

la 26.02.2019, 17:16

Vezi și

O femeie din Constanţa este acuzată că s-ar fi folosit de un tânăr bolnav de cancer pentru a strânge bani care nu au ajuns la el niciodată. Băiatul are 19 ani şi are nevoie de o sumă mare pentru a face tratament în Turcia şi chiar el ar fi fost cel care a cerut ajutorul femeii pentru a strânge baniii.

Dupa ce Andrei, tânărul de 19 ani care în acest moment nu are banii de tratament, a spus ca a fost inselat de cea care facuse campania de strangere de fonduri, mai multe persoane au anuntat ca sunt in aceeasi situatie.

La fel ca si Andrei, oamenii au crezut in bunele intentii ale femeii, care a fost si ea bolnava in trecut de leucemie si au acceptat sa ii ofere fotografii si poze dupa actele medicale pentru a-i ajuta sa stranga banii necesari tratamentelor.

Femeia ar fi strans mai multe sume de bani care nu ar fi fost apoi trimise celor care au nevoie de ele. Pentru Andrei, care a descoperit ca sufera de o forma de cancer foarte grava in luna decembrie, ar fi fost stranse cateva mii de euro din care nu a primit pana acum nici un leu.

La ultima convorbire telefonica intre el si femeia care s-a ocupat de strangerea de fonduri, aceasta i-a spus ca ii va da suma stransa când va considera ea de cuviinta. În acest moment, in contul tanarului nu a fost virat niciun leu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr bolnav de cancer stă cu banii din donaţii blocaţi în contul unei femei din Constanţa