Antena Meniu Search
x

Femeie din Iaşi, înjunghiată de fostul concubin în restaurantul în care lucrează, sub ochii îngroziţi ai clienţilor

O femeie de 47 de ani a fost înjunghiată în faţa restaurantului în care lucrează, în centrul Iaşului, de către fostul concubin, în vârstă de 63 de ani. 

O femeie de 47 de ani din Iaşi a fost înjunghiată de fostul concubin, chiar în restaurantul în care lucrează

O femeie de 47 de ani a fost înjunghiată în faţa restaurantului în care lucrează, în centrul Iaşului, de către fostul concubin, în vârstă de 63 de ani. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar agresorul, la audieri. 

"Am fost anunţaţi că o femeie a fost înjunghiată de către fostul concubin cu trei lovituri de cuţit în zona toracică şi a braţelor. Suspectul a fost luat de către poliţişti şi dus la Secţia III de Poliţie, pentru audieri. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Femeia a fost înjunghiată cu cuţitul, de trei ori în zona pieptului, de fostul său concubin, un bărbat cu 13 ani mai în vârstă. Agresorul a fost prins de clienţii restaurantului, care au reuşit să îl imobilizeze până când poliţiştii au ajuns la locul atacului.

Medicii ieşeni au anunţat că femeia este conştientă.

Autorităţile au deschis pe numele fostului partener al femeii dosar penal pentru tentantivă de omor şi urmează să fie stabilite circumstanţele în care a avut loc atacul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie din Iaşi, înjunghiată de fostul concubin în restaurantul în care lucrează, sub ochii îngroziţi ai clienţilor