Antena Meniu Search
x

Femeie lovită pe trecere, la Iași. Șoferul din Renault nici nu a văzut-o când încerca să traverseze (Video)

O femeie de 39 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni, la Iași, de un șofer mult prea grăbit să o observe cum încearcă să traverseze pe culoarea verde a semaforului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.08.2020, 14:17

Femeie de 39 de ani, lovită pe trecere în Iași Vezi și
  • În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia se grăbește să traverseze, pentru a prinde culoarea verde.
  • Incidentul se produce când șoferul unui Renault se pune în mișcare fără să se asigure dacă mai sunt pietoni pe trecere.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul orei 10.45, pe un bulevard important din oraș.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Țuțora din municipiul Iași, ar fi surprins și accidentat o femeie de 39 de ani care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului electric pietonal.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia mărește pasul să traverseze, pentru a prinde culoarea verde. 

Inexplicabil, un șofer care aștepta traversarea pietonilor se pune în mișcare fără să se asigure dacă din partea stângă mai vine cineva.

Femeia de 39 de ani a fost lovită de mașină, însă rănile au fost ușoare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Femeie lovită pe trecere, la Iași. Șoferul din Renault nici nu a văzut-o când încerca să traverseze (Video)