Antena Meniu Search
x

Flagrant cu poliţişti în civil într-o biserică din Bucureşti. O femeie a fost încătuşată pe loc

Flagrant cu poliţişti în civil într-o biserică din Bucureşti. O femeie a fost încătuşată pe loc după ce a furat portofelul unei credincioase.

Femeie prinsă în flagrant în timp ce fura într-o biserică din Bucureşti
Femeie prinsă în flagrant în timp ce fura într-o biserică din Bucureşti - Arhivă

Flagrant cu poliţişti în civil într-o biserică din Bucureşti. O femeie a fost încătuşată pe loc după ce a furat portofelul unei credincioase.

Femeia în vârstă de 64 de ani, care se îmbrăca cu haine negre şi lungi pentru a poza în enoriaşă, era filată de poliţişti de mai mult timp.

Ea era bănuită de mai multe furturi comise în bisericile din Sectorul 3 al Capitalei.

Marţi, 27 noiembrie, femeia de 64 de ani a fost urmărită de mai mulţi poliţişti în civil în timp ce intra într-o biserică din Sectorul 3.

Pe acelaşi subiect

În timp ce se afla în biserică, femeia a fost surprinsă de poliţişti în timp ce fura portofelul din geanta unei alte femei.

"S-a procedat la supravegherea femeii, aceasta fiind prinsă în flagrant, imediat după ce, în timp ce se afla într-o biserică din sectorul 3, a sustras din geanta unei femei un portofel ce conţinea o sumă de bani, aceasta fiind imobilizată de poliţişti, imediat după comiterea faptei. Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii, estimat la 600 de lei, a fost recuperat integral şi restituit persoanei în drept", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Femeia a fost încătuşată pe loc şi acuzată de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă aceasta se face vinovată şi de restul furturilor reclamate în bisericile din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » Flagrant cu poliţişti în civil într-o biserică din Bucureşti. O femeie a fost încătuşată pe loc