Antena Meniu Search
x

Șoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, în Mamaia, luptă acum pentru propria viață

Au fost clipe dramatice şi în staţiunea Mamaia. O femeie, cameristă la un hotel, a fost zdrobită de o maşină în timp ce traversa bulevardul pe o trecere de pietoni. Costi conducea dimineaţa devreme după ce petrecuse o noapte în club.

Vezi și

Au fost clipe dramatice şi în staţiunea Mamaia. O femeie, cameristă la un hotel, a fost zdrobită de o maşină în timp ce traversa bulevardul pe o trecere de pietoni. Costi conducea dimineaţa devreme după ce petrecuse o noapte în club.

Era înainte de ora 7 când în Mamaia au început să răsune sirenele. În centrul staţiunii, femeia de 58 de ani, cameristă la un hotel, încercase să traverseze bulevardul pe trecere.

Mergea la muncă împreună cu verişoara ei şi cu soţul acesteia. S-a asigurat înainte să traverseze, iar un şofer chiar i-a acordat prioritate. Pe cealaltă bandă însă venea Costi, care nici măcar nu a frânat. A lovit-o pe femeie şi apoi s-a oprit cu maşina într-un zid. 

com. Şef Ciprian Sobaru, Politia Rutiera Constanta:

Pe acelaşi subiect

Pietonul a fost proiectat la o distanţă de aproximativ 170 de metri de locul impactului.

Impactul a zdrobit-o pe victimă, sub ochii rudelor şi ai martorilor şocaţi de ce s-a întâmplat. Pe Costi, cu greu l-au scos salvatorii din maşina făcută zob.

Fusese în club întreaga noapte, aşa cum anunţase el însuşi pe profilul lui de Facebook. În accident, s-a rănit grav la cap, este în comă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferului. Bărbatului i se vor recolta probe biologice pentru ca agenţii să stabilească dacă nu cumva băuse. Oamenii din zonă spun că trecerea de pietoni este extrem de periculoasă.

Şi au am fost lovită acum vreo 7 ani de-un bucureştean. Trecusem jumătate şi după aia a zis că nu m-a văzut, m-a luat şi m-a dat jos şi mi-a rupt mâna, spune o martoră.

Tânărul de 26 de ani este din Cernavodă. Are acolo un service auto împreună cu tatăl lui. Surse din anchetă spun că şi acesta din urmă ar fi produs un accident mortal în trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, în Mamaia, luptă acum pentru propria viață