Video

Femeile care au bătut un băiat de 12 ani, într-un parc din Eforie, s-au ales cu dosar penal

De Andreea Filip.
Publicat: 14.07.2021, 20:24.
Actualizat: 14.07.2021, 20:25

Scene barbare la un loc de joacă pentru copii din staţiunea Eforie Nord. Două femei au pus la pământ un băiat de 12 ani şi l-au lovit cu palmele şi picioarele, sub privirile îngrozite ale celorlalţi copii. Întreaga scenă a fost filmată de un localnic. Imaginile revoltătoare au fost postate pe Facebook.

Martorii spun că totul ar fi pornit de la un confict iscat între băiat şi câţiva copii care se aflau la locul de joacă împreună cu părinţii lor.

După un schimb dur de replici, se pare că două mame ar fi decis să tranşeze scandalul şi să-i dea o lecţie dureroasă copilului care le înfruntase.

Citește și:

Poliţia a fost alertată printr-un apel la 112, în legătură cu incidentul din Eforie

Aşa că l-au pus la pământ pe băiatul de doar 12 ani şi l-au lovit în mod repetat cu pumnii şi cu picioarele, chiar sub ochii mai multor copii aflaţi la locul de joacă.

Poliţia a fost alertată printr-un apel la 112. În acest moment o anchetă este în desfăşurare, iar pe numele bătăuşelor a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.