Antena Meniu Search
x

Femeile din viața lui Chaplin. A avut patru soții mult mai tinere decât el

Chiar dacă pe scenă părea naiv și solitar, în viața reală Charlie Chaplin era complet diferit. A umblat numai cu femei foarte tinere și superbe. El a fost căsătorit de patru ori

 

Prima data s-a căsătorit în 1918, când avea 29 de ani, cu Mildred Harris care avea doar 16 ani. Un an mai tarziu Mildred a născut un băieţel care, în mod tragic, moare numai trei zile după naştere.

Din această cauză, relaţia dintre cei doi s-a răcit iar soţia lui Charlie a intentat divorţul care s-a finalizat în 1920. Instanţa îi cerceta averea, iar soţia lui l-a acuzat de “cruzime psihică”.

A doua căsătorie a fost la 35 de ani cu Lita Grey care avea tot 16 ani. Cu ea a avut doi copii, dar mariajul lor s-a încheiat după trei ani.

La 47 de ani, Charlie Chaplin se căsătorește pentru a treia oară cu Paulette Goddard care avea 25 de ani. Şi această căsătorie avea să se încheie, de data asta după şase ani.

Cea de-a patra căsnicie a fost cu noroc. La 54 de ani Charlie Chaplin se căsătorește cu Oona O’Neill, fiica dramaturgului Eugene O′Neill,care avea 18 ani. Ea i-a rămas alături până la moarte. Împreună au avut opt copii.

foto: chaplin.pl

historia.ro

http://images2.fanpop.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Femeile din viața lui Chaplin. A avut patru soții mult mai tinere decât el