Antena Meniu Search
x

Foto Fenomenul drogurilor în şcoli: 3 traficanţi, reţinuţi după ce ar fi vândut substanţe interzise elevilor din Satu Mare

Trei bărbați bănuiți că vindeau droguri sintetice unor consumatori din judeţul Satu Mare, inclusiv elevi, au fost reținuți. La percheziții a fost găsit și un pistol.

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 16:33

Trei traficanţi de droguri, reţinuţi la Satu Mare. Ar fi vândut substanţe şi elevilor de la două licee din orașul Carei
Trei traficanţi de droguri, reţinuţi la Satu Mare. Ar fi vândut substanţe şi elevilor de la două licee din orașul Carei - Profimedia Images

Polițiștii din Satu Mare și procurorii DIICOT au prins, luni, în flagrant delict, un bărbat, în timp ce vindea în orașul Satu Mare droguri sintetice de tip 3-CMC, pentru 300 de lei.

Conform IGPR, în perioada februarie – martie a.c., mai mulți suspecți au vândut, în mod repetat, diverse cantități de substanțe cu efecte psihoactive, către consumatori, inclusiv elevi, din orașul Carei. Potrivit PresaSM, traficanţii ar fi vândut substanțe stupefiante în zona Liceului Teoretic Carei și al Colegiului Tehnic "Iuliu Maniu" Carei.

Poliţiştii au găsit la percheziţii şi un pistol

Ulterior, polițiștii au făcut 7 percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, în urma cărora au fost identificate mai multe doze de 3-CMC, un pistol neletal cu gaze, suspus autorizării, o armă cu aer comprimat, aproximativ 500 de alice calibrul 4,5 mm și mai multe telefoane mobile.

Trei bărbați din județul Satu Mare au fost audiați la DIICOT, iar marți este sesizat Tribunalul Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă a doi dintre bănuiți, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Fenomenul drogurilor în şcoli: 3 traficanţi, reţinuţi după ce ar fi vândut substanţe interzise elevilor din Satu Mare