Antena Meniu Search
x

Fenomenul 'Zombie' a ajuns în mai multe oraşe din România. Imagini înfiorătoare cu narcomanii paralizaţi

Fenomenul 'Zombie' a ajuns în mai multe oraşe din România, iar imaginile cu tinerii narcomani care par paralizaţi după ce consumă substanţele interzise sunt înfiorătoare.

Fenomenul 'Zombie' a ajuns în mai multe oraşe din România
Fenomenul 'Zombie' a ajuns în mai multe oraşe din România - Facebook

Fenomenul 'Zombie' a ajuns în mai multe oraşe din România, iar imaginile cu tinerii narcomani care par paralizaţi după ce consumă substanţele interzise sunt înfiorătoare.

Dacă iniţial totul ar fi început în zona oraşelor Turda şi Câmpia Turzii, acolo unde zeci de tineri au fost filmaţi pe stradă în timp ce erau efectiv paralizaţi de noul drog, acum tot mai multe cazuri apar în numeroase oraşe din ţară.

Ultimul exemplu vine de la Constanţa, acolo unde un tânăr a fost surprins, pe stradă, lângă o maşină, în timp ce era sub efectul drogului devastator.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din nefericire, fenomenul 'zombie' ia amploare, iar autorităţile par a fi depăşite. Tot ce a fost făcut în acest sens a fost arestarea unor traficanţi de droguri.

Totuşi, drogul 'zombie' se află în continuare pe piaţă, iar în urmă cu câteva zile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că cei care cumpără astfel de substanţe pentru consum propriu nu pot fi cercetaţi penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fenomenul 'Zombie' a ajuns în mai multe oraşe din România. Imagini înfiorătoare cu narcomanii paralizaţi