Antena Meniu Search
x

Val de nemulţumiri la Festivalul Fall în Love. Un artist renumit nu a mai urcat pe scenă

Val de nemulţumiri la Festivalul Fall în love, organizat în Capitală, la Palatul Mogoşoaia. Invitat să cânte, fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher, nu a mai urcat pe scenă din cauza unor probleme tehnice, au anunţat, în ultimul moment, organizatorii.

de Redactia Observator

la 02.09.2019, 16:50

Vezi și

Val de nemulţumiri la Festivalul Fall în love, organizat în Capitală, la Palatul Mogoşoaia. Invitat să cânte, fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher, nu a mai urcat pe scenă din cauza unor probleme tehnice, au anunţat, în ultimul moment, organizatorii. Vestea a picat ca un trăsnet pentru sutele de fani veniţi special, chiar şi din alte ţări, să-l asculte.

Liam Gallagher era aşteptat să cânte la ora 22. Numele lui a fost cap de afiş pentru cea de a doua zi a Festivalului Fall in Love. Sute de tineri se aflau în faţa scenei şi abia aşteptau să-l asculte.

Însă cu câteva minute înainte, stupoare! Organizatorii au anunţat că artistul nu va mai susţine concertul. Toată lumea a aflat vestea dintr-un mesaj afişat pe ecranul principal.

Motivul pentru care concertul a fost anulat ar fi fost câteva probleme tehnice legate de siguranţa scenei. 

De altfel, Liam a postat şi pe contul său de twitter un mesaj în care îşi anunţă fanii că nu a mai performat în Bucureşti, deoarece a fost anunţat că scena nu e sigură. Şi-a cerut scuze celor care au venit să îl vadă, dar a precizat că siguranţa este pe primul loc. iese poza

Fanii au reacţionat imediat. Prin sute de mesaje de nemulţumire, pe twitter şi pe facebook. Mai ales că mulţi dintre ei veniseră special pentru fostul solist de la Oasis, unii chiar de peste hotare. "Nu, nu înţelegem.

Celelalte trupe au cântat incendiar pe aceeaşi scenă timp de două zile" a scris o tânără. Un alt fan se întreabă retoric dacă a fost vorba de "electricitate statică", aşa cum s-a întâmplat şi la Toronto, în Canada, unde artistul a mai anulat un concert.

Acesta ar fi fost primul concert al solistului în România. El ar fi trebuit să urce pe scenă după cei de la Kaiser Chiefs. Surprinzător sau nu, la scurt timp după anunţ, aceştia le-au mulţumit, pe facebook, organizatorilor, pentru că s-au îngrijit ca totul să decurgă bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Val de nemulţumiri la Festivalul Fall în Love. Un artist renumit nu a mai urcat pe scenă