Antena Meniu Search
x

Festivalurile culinare aduc cea mai mare bucurie gurmanzilor. Capitala se transformă în ţinut turcesc!

Festivalurile culinare aduc cea mai mare bucurie gurmanzilor. Conceptul de street-food devine din ce în ce mai apreciat şi de către români.

Vezi și

Festivalurile culinare aduc cea mai mare bucurie gurmanzilor. Conceptul de street-food devine din ce în ce mai apreciat şi de către români.

Capitala se transformă în acest weekend în ţinut turcesc. Pofticioşii sunt îmbiaţi cu baclavale, plăcinte sau preparate din carne, toate gătite după reţete tradiţionale. 

Doamna Perayeh a venit din Medgidia, să-i încânte pe bucureşteni cu preparatele pe care a învăţat să le gătească de la bunica ei. 

După masă, urmează dansul. În ritmul orientale, dar nu numai. 

Din culturi diverse pot gusta şi românii din Oradea, acolo unde cei mai iscusiţi bucătari coboară în stradă, să gătească sub ochii trecătorilor. Printre ei şi chef Foa, care vrea să răspândească în România conceptul de street-food. 

Mii de oameni au mâncat împreună, în aer liber, şi au admirat spectacolul culinar oferit de chefi. 

Dezmăţ culinar e şi în Constanţa, unde zeci de bucătari, în frunte cu Cătălin Scărlătescu, se întrec în reţete cu scoici din Marea Neagră. Unul singur va câştiga trofeul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Festivalurile culinare aduc cea mai mare bucurie gurmanzilor. Capitala se transformă în ţinut turcesc!