Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sute de fete au fost înşelate cu vouchere de 500 de euro la Sephora pentru a-şi da datele de pe cardul bancar

Sute de fete au fost înşelate pe Facebook printr-o falsă campanie desfăşurate de persoane necunoscute în numele companiei Sephora.

de Redactia Observator

la 16.05.2018 , 11:44

Sute de fete au fost înşelate pe Facebook printr-o falsă campanie desfăşurate de persoane necunoscute în numele companiei Sephora.

Tinerele şi-au dat datele cardurilor bancare în schimbul unor vouchere de 500 de euro pe care nu le-au primit niciodată.

"Pe internet circula o știre Ccum ca Sephora sărbătorește 12 ani și ca nici se da 500 de euro dacă ne dam datele după card doar pentru un euro taxa . Vreau sa mediatizati asta ca sa afle cât mai multa lume și sa nu facă greșeală asta. Eu mi-am luat o mare teapa", ne-a scris o tânără care a picat în plasa escrocilor.

Articolul continuă după reclamă

Site-ul care a inselat sute de fete in numele Sephora a fost inchis

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit specialiştilor Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), această falsă campanie a fost o tentativă de phishing, o metodă prin care escrocii reuşesc să pună mâna pe informaţii ale cardurilor bancare ale unor persoane.

Deşi, site-ul pe care fetele au fost direcţionate să îşi introducă datele a fost închis, sute de tinere au picat în plasă şi şi-au oferit datele bancare pentru a pune mâna pe falsul voucher de 500 de euro de la Sephora.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Sute de fete au fost înşelate cu vouchere de 500 de euro la Sephora pentru a-şi da datele de pe cardul bancar