Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 10 ani din Gorj, crescută de bunic, a avut pentru prima dată de ziua ei un tort

Dacă pentru unii copii să aibă dulciuri şi jucării la discreţie şi chiar gadgeturi e ceva normal, pentru o fetiţă de zece ani dintr-un sat din Gorj era doar un vis frumos. Un vis care, astăzi, de ziua ei s-a transformat în realitate. Mai mulţi poliţişti au văzut povestea copilei crescută doar de bunic şi au decis să-i facă o supriză.  Fata a primit primul tort din viaţa ei, bijuterii, dar şi o tabletă care să o ajute la şcoală. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 28.08.2020, 18:12

Vezi și
  • Roxana şi fratele ei sunt crescuţi de bunicul de 72 de ani.
  • Cadoul-surpriză a venit de la un grup de poliţişti.

Pe Roxana, echipa Observator a cunoscut-o în urmă cu câteva săptămâni atunci când ajutată de bunicul ei făcea socoteli cu creionul pe hârtie, şi asta pentru că lecţiile online erau doar un vis. Atunci a fost momentul în care copila a dezvăluit cea mai arzătoare dorinţă.

"Mi-aş dori un tort", spunea Roxana, pe 5 august.

Acum, de ziua ei, visul a devenit realitate. Dacă în poveşti zâna bună e cea care face posibile dorinţele, în cazul Roxanei zânele bune au fost câţiva poliţişti impresionaţi de povestea ei.

(Roxana): Nu ştiam că aduce tabletă şi nici astea.

(Reporter): Şi eşti fericită?

(Roxana): Da!

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: Am achiziţionat tablete, i-am făcut cadou fetiţei o pereche de cercei.

Şi cum zânele bune au grijă de tot, poliţiştii au promis că vor plăti factura la internet timp de un an pentru cele două tablete care îi vor ajuta la şcoală pe Roxana dar şi pe fratele ei. Pentru ca aniversarea de 10 ani să fie una memorabilă agenţii i-au pregătit copilei o ultimă surpriză, o plimbare cu maşina poliţiei.

Constantin, bunicul Roxanei: A fost o surpriză mare şi pentru mine, şi pentru copii. 

Roxana şi Coco sunt crescuţi doar de bunic încă de când erau bebeluşi. Mama are probleme de sănătate, iar tatăl lor a murit. La cei 72 de ani, bărbatul încă are putere să-i crească. Acum, tot pentru ei, a început să ridice o casă. Mai are mult de lucru, îi lipsesc materialele, iar o mână de ajutor nu i-ar strica. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 10 ani din Gorj, crescută de bunic, a avut pentru prima dată de ziua ei un tort