Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 10 ani spulberată pe trecere, de un TIR, în Prahova. Copilul a murit pe loc

O fetiţă în vârstă de doar 10 ani a fost ucisă de un şofer, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Copilul a murit pe loc în urma impactului deosebit de violent. Accidentul mortal a avut loc pe DN1B, la Loloiasca, judeţul Prahova.

O fetiţă în vârstă de doar 10 ani a fost ucisă de un TIR, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Copilul a murit pe loc în urma impactului deosebit de violent.

Accidentul mortal a avut loc pe DN1B, la Loloiasca, judeţul Prahova.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat tragicul eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și alle Serviciului de Ambulanță Prahova.

“Şoferul de TIR este cetăţean moldovean. A fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a ieşit negativ. Colegii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a se stabili cauzele exacte. Din primele cercetări, copilul, accidentat mortal, era pe trecerea de pietoni”, precizează autorităţile.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea fetiței, leziunile provocate în urma impactului fiind incompatibile cu viața.

Corpul fără viaţă al micuţei va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei. Conducătorul autoturismului va fi testat cu aparatul etilotest pentru a se stabili dacă a consumat alcool.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidetul rutier, urmând ca în cauză să fie deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 10 ani spulberată pe trecere, de un TIR, în Prahova. Copilul a murit pe loc