Antena Meniu Search
x

FETIŢA DE 11 ANI care a povestit la şcoală că a fost VIOLATĂ DE CONCUBINUL MAMEI, a fost internată într-un centru de ocrotire

Fetiţa în vârstă de 11 ani din judeţul Vrancea care a povestit la şcoală că a fost violată de concubinul mamei sale a fost internată în regim de urgenţă într-un centru de ocrotire, prin decizia reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

Fetiţa în vârstă de 11 ani din judeţul Vrancea care a povestit la şcoală că a fost violată de concubinul mamei sale a fost internată în regim de urgenţă într-un centru de ocrotire, prin decizia reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

Între timp, medicii legişti au examinat-o pe copilă şi au constatat că aceasta nu prezintă urme de violenţă pe corp şi nu a întreţinut raporturi sexuale, dar poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Alina Lătcan, a declarat, marţi, că specialiştii instituţiei au decis ca fata de 11 ani, elevă în clasa a şasea la o şcoală din Focşani, care le-a povestit colegilor că a fost violată de concubinul mamei sale, să fie internată în regim de urgenţă într-un centru de ocrotire deoarece se afla într-o ”situaţie de risc”.

”Era o situaţie de risc şi de aceea s-a decis, până la finalizarea cercetărilor, internarea fetei într-un centru, unde este supravegheată şi primeşte consiliere”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.

Pe acelaşi subiect

Pe de altă parte, surse din Poliţie susţin că minora a fost examinată de către un medic legist care a concluzionat că aceasta nu prezintă urme de violenţă pe corp şi nu a întreţinut raporturi sexuale.

Anchetatorii continuă însă cercetările în acest caz.

Familia din care provine minora este una dezorganizată, în aceeaşi casă locuind şi fraţii vitregi ai fetei.

Fata în vârstă de 11 ani este elevă la Şcoala generală numărul 3 din Focşani şi le-a povestit colegilor cele întâmplate, sâmbătă, când copiii au recuperat din orele pierdute în perioada în care unitatea de învăţământ a fost închisă, potrivit unor surse din Poliţia Vrancea.

Copila ar fi spus că a fost abuzată sexual de către tatăl vitreg de mai multe ori, conform aceloraşi surse.

Directorul şcolii este cel care a anunţat Poliţia, Protecţia Copilului, precum şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, după ce colegii copilei i-au spus ce le-a povestit aceasta. Înainte, reprezentanţii unităţii de învăţământ au discutat cu mama elevei, care ar fi spus că bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu fiica ei o singură dată.

Ulterior, în prezenţa mamei, fetiţa a depus o plângere la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » FETIŢA DE 11 ANI care a povestit la şcoală că a fost VIOLATĂ DE CONCUBINUL MAMEI, a fost internată într-un centru de ocrotire