Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 13 ani, răpită din curtea unei case din Sibiu de patru necunoscuţi, găsită în compania unui băiat de 13 ani

O fetiţă de 13 ani a fost răpită, miercuri seara, din curtea unei case din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, de patru persoane necunoscute. Minora ar fi fost băgată cu forţa într-o maşină, relatează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu. 

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 14:40

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, poliţiştii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reușit depistarea minorei Căldărar Maria, în municipiul Sibiu. Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni comise cu violență, spun autorităţile. La sediul IPJ Sibiu este condus un tânăr de 13 ani, în prezența căruia se afla minora la momentul depistării, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, precum şi stabilirea tuturor persoanelor implicate și luărea măsurilor legale care se impun.

"La data de 9 februarie, în jurul orei 21:20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, Căldărar Maria, din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu. Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forța de patru persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută", transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Copila, disputată de familia potenţialului soţ

Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Sibiu, Elena Welter, fetiţa ar fi fost luată din curte de viitorii socri, existând bănuiala că aceasta ar fi fost luată de părinţii băiatului la care ar fi fost promisă pentru căsătorie aceasta. La acest moment autorităţile fac verificări. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului implicat în răpire. A fost declanșat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză, informează IPJ Sibiu.

Autorităţile îndeamnă orice persoană care poate oferi date importante, care să conducă la depistarea minorei în cauză, să apeleze nr. unic de urgenţă 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 13 ani, răpită din curtea unei case din Sibiu de patru necunoscuţi, găsită în compania unui băiat de 13 ani