Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 2 ani opărită la Suceava cu apă fiartă, trasă de pe plita încinsă de fraţii ei. Mama a tratat-o ca în evul mediu, cu ulei de gătit şi drojdie

Fetița de 2 ani și jumătate din Suceava, care s-a opărit cu apă clocotită și s-a fript pe sobă a fost tratată de familie cu ulei alimentar și drojdie.

Fetiţa de 2 ani opărită cu apă fiartă, trasă de pe plita încinsă de fraţii ei. Mama a tratat-o ca în evul mediu, cu ulei de gătit şi drojdie

Fetița de 2 ani și jumătate din Suceava, care s-a opărit cu apă clocotită și s-a fript pe sobă a fost tratată de familie cu ulei alimentar și drojdie.

Familia trăiește într-o margine a satului Voitinel. Fetița de 2 ani și jumătate se afla în casă cu ceilalți 3 frați ai ei, nesupravegheați.

Micuța s-ar fi urcat pe sobă de unde a căzut într-un recipient cu apă fierbinte. A fost trasă de pe plită de frații mai mari.

Mama și tatăl fetiței nu au anunțat incidentul prin 112, spunând că nu găseau telefonul. Mama și bunica fetiței au încercat tratarea rănilor cu ulei și cu drojdie și ar mai fi folosit un spray pentru arsuri.

Medicii spun că micuța are arsuri de gradele III și IV pe 25% din corp, fapt extrem de grav, mai ales pentru că acest copil nu a primit îngrijiri de specialitate imediat și că a fost ținut într-un mediu septic.

Protecția copilului Suceava face o anchetă pentru a vedea dacă se impune ca ceilalți copii să fie luați din familie.

Se pare că teama mamei de a suna la ambulanță a fost tocmai aceea de a nu avea probleme cu oamenii legii, iar pentru ce a făcut aceasta împreună cu soțul ei s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 2 ani opărită la Suceava cu apă fiartă, trasă de pe plita încinsă de fraţii ei. Mama a tratat-o ca în evul mediu, cu ulei de gătit şi drojdie