Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiță de 6 ani, agresată sexual în toaleta unei școli din București de mai mulți colegi

Un nou caz șocant într-o școală din București. O fetiță de șase ani ar fi fost agresată sexual de mai mulți colegi în toaleta instituției de învățământ.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 21:15

Fetiță de 6 ani, agresată sexual în toaleta unei școli din București de mai mulți colegi

Polițiștii din București au început verificări după ce a primit o informație potrivit căreia o fetiță de 6 ani a fost agresată sexuală în toaleta unei școli.

Abuzată în toaleta școlii 

Poliția Capitalei a fost informată joi cu privire la o posibilă faptă de agresiune sexuală, constând în aceea că, miercuri, o fetiță în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla în toaleta unei unități de învățământ, ar fi fost atinsă în zona intimă de mai mulți elevi, colegi de școală. În urma informațiilor primite, un echipaj din cadrul Secției 7 Poliție a mers acolo și a luat legătura cu directorul școlii și cu mai multe cadre didactice.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, polițiștii au început verificările la fața locului, fiind solicitată, totodată, și prezența părinților fetiței.

Au fost anunțați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

„Precizăm faptul că până la acest moment reprezentanții legali ai minorei nu au formulat plângere în acest sens. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate demersuri în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, precizează Poliția Capitalei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Fetiță de 6 ani, agresată sexual în toaleta unei școli din București de mai mulți colegi