Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 8 ani din Neamţ, agresată sexual de verişorul tatălui. Copila a ajuns la spital unde a povestit medicilor teroarea prin care a trecut

Un bărbat în vârstă de 54 ani, din localitatea Stăniţa, judeţul Neamţ, este cercetat penal după ce ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 8 ani.

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 15:14

Fetiţă de 8 ani din Neamţ, agresată sexual de verişorul tatălui - Shutterstock

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Puşcaşu, a declarat marţi, pentru agerpres, că suspectul este un verişor al tatălui fetiţei, iar agresiunea s-ar fi produs în locuinţa acesteia.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, minora a fost preluată de la locuinţa sa luni, în jurul orei 22,00, şi a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Fetiţa a povestit cadrelor medicale că ar fi fost agresată sexual şi astfel au fost anunţaţi poliţiştii, fiind întocmit dosarul penal.

Minora va fi supusă marţi unui examen medico-legal, iar în funcţie de rezultate, procurorul de caz va propune o soluţie în dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 8 ani din Neamţ, agresată sexual de verişorul tatălui. Copila a ajuns la spital unde a povestit medicilor teroarea prin care a trecut