Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 9 ani din Galaţi sechestrată de un vecin de 42 de ani fost consultată de medicii legişti, pentru a se afla dacă A FOST ABUZATĂ! Verdictul a fost anunţat, bărbatul a fost arestat preventiv

Bărbatul de 42 ani, suspectat de sechestrarea unei fetiţe de 9 ani, din comuna gălăţeană Scânteieşti, găsită de poliţişti după căutări care au durat aproape două zile, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 30 de zile.

Bărbatul de 42 ani, suspectat de sechestrarea unei fetiţe de 9 ani, din comuna gălăţeană Scânteieşti, găsită de poliţişti după căutări care au durat aproape două zile, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 30 de zile.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, faptă prevăzută în Codul Penal cu pedeapsă cuprinsă între trei şi zece ani de închisoare. 

Pe de altă parte, medicii legişti au stabilit faptul că fata nu a fost abuzată în alt fel.

Fetiţa a dispărut de acasă joi seară, în jurul orei 20,30, iar tatăl ei a alertat vineri poliţia. Pentru găsirea fetei s-au mobilizat nu mai puţin de 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ai ISU, voluntari, localnici din Scânteieşti şi pădurari. De asemenea, fotografia fetei a fost distribuită la toate subunităţile de poliţie, la Secţia Regională de Poliţie Tansporturi Galaţi şi la operatorii de transport de pe raza judeţului Galaţi. 

"Din declaraţiile minorei s-a stabilit faptul că în seara de 27 iulie, în jurul orei 20,30, în timp ce se afla în centrul comunei Scânteieşti, a fost abordată de un bărbat de 42 ani, din aceeaşi localitate, care a condus-o la locuinţa sa, sub pretextul că îi va da haine uscate, în condiţiile în care afară ploua torenţial. Ulterior, bărbatul ar fi reţinut-o pe minoră în locuinţă, împotriva voinţei ei, până la data de 29 iulie a.c., în jurul orei 17,00, când, profitând de faptul că acesta era plecat, a forţat sistemul de închidere al uşii de acces şi a părăsit curtea, prin escaladarea gardului', se arată într-un comunicat transmis de IPJ Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 9 ani din Galaţi sechestrată de un vecin de 42 de ani fost consultată de medicii legişti, pentru a se afla dacă A FOST ABUZATĂ! Verdictul a fost anunţat, bărbatul a fost arestat preventiv