Meniu
Search
x

Video Fetiţa de trei ani, dată dispărută în Constanţa, a fost găsită moartă. Copila a fost sfâşiată de animalele sălbatice

O fetiţă de trei ani, dată dispărută abia după patru ore de tatăl ei, a fost găsită sfârtecată de animale. Aproape 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi și voluntari au periat localitatea Saraiu din Constanţa, în speranţa că o vor găsi în viaţă.

De Maria Rohnean la 11.06.2021, 20:22
Vezi și

În momentul dispariţiei fetiţa se afla alături de tatăl ei, la locul de muncă al acestuia: un abator din localitatea Saraiu.

A profitat de un moment de neatenţie al părintelui şi s-a făcut nevăzută. A fost căutată toată noaptea de zeci de echipaje de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă, dar şi ajutorul camerelor de termoviziune al Gărzii de Coastă.

A fost găsită abia astăzi, în jurul prânzului, pe un câmp aflat la 4 km distanţă de locul dispariţiei. Se pare că ar fi fost sfârtecată de animalele sălbatice. Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor din culpă şi continuă cercetările.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fetiţa de trei ani, dată dispărută în Constanţa, a fost găsită moartă. Copila a fost sfâşiată de animalele sălbatice

Breaking News

Criza energiei creează o nouă ordine europeană

Criza energiei creează o nouă ordine europeană