Antena Meniu Search
x

Fetiță de un an și nouă luni și mama ei, moarte pe A1, lângă Pitești. Un TIR a întors pe autostradă

O fetiţă de un an și nouă luni şi mama ei, în vârstă de 25 de ani, au decedat într-un accident rutier produs în noaptea de luni spre marţi pe autostrada A1, în zona municipiului Piteşti.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.08.2020, 08:30

Accident mortal
Accident mortal lângă Pitești - Captură video
  • Fetița călătorea în scaun pentru copii, a murit pe loc.
  • Mama ei avea 25 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, o autospecială pentru descarcerare, una pentru stingerea incendiilor şi două echipaje SMURD au intervenit în zona kilometrului 108, la un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

Din primele verificări a reieşit că autocamionul ar fi efectuat o manevră de întoarcere după ce s-a încadrat greşit pe autostradă, iar autoturismul nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune cu remorca, trecând pe sub partea din spate a acesteia.

Fetiţa , pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, în scaun special pentru copii, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa. Mama sa, aflată pe locul din dreapta faţă, a fost găsită inconştientă şi a fost transportată la spital, unde ulterior a fost constatat decesul.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost transportat şi şoferul autoturismului, care era conştient la sosirea echipelor de salvare.

Până la finalizarea intervenţiei, traficul rutier a fost complet blocat pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1, fiind deviat pe o rută ocolitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Fetiță de un an și nouă luni și mama ei, moarte pe A1, lângă Pitești. Un TIR a întors pe autostradă