Antena Meniu Search
x

Delia, fetiţa de 7 ani căutată la Petroşani e dispărută de 5 zile. Bărbatul cu care a dispărut o ducea la cerşit (Video)

Delia Gabriela Dorobanțu, o fetiţă de 7 ani, a plecat acum 5 zile din faţa blocului cu un bărbat de 44 de ani. Persoana respectivă este un om fără adăpost pe care familia fetei l-ar cunoaşte. Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul cu care ar fi dispărut fata ar fi dus-o la cerşit.

Fetiţă de 7 ani dispărută cu un om al străzii, la Petroşani
Fetiţă de 7 ani dispărută de 4 zile cu un bărbat care o ducea la cerşit - Poliţia Română

Delia Gabriela Dorobanțu, o fetiţă de 7 ani, a plecat acum 5 zile din faţa blocului cu un bărbat de 44 de ani. Persoana respectivă este un om fără adăpost pe care familia fetei l-ar cunoaşte.

În cauză s-a întocmit dosar pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar potrivit poliţiştilor, bărbatul cu care a dispărut fata ar fi dus-o la cerşit de mai multe ori. În ziua dispariţiei, o ducea la cerşit în cimitir, de "Ziua Morţilor".

Fetiţa de 7 ani e dispărută de 4 zile

Politiştii hunedoreni o caută peste tot pe Delia Gabriela Dorobanțu, o fetiţă de 7 ani. Fetiţa a plecat din faţa blocului cu un om al străzii pe care familiei ei îl cunoştea. Fetiţa nu s-a mai intors acasă de acum 5 zile, de când a plecat, familia sesizând poliţia abia acum.

Pe acelaşi subiect

Minora este dată acum în urmărire naţională iar politiştii îi roagă pe cei care deţin informaţii să sune de urgent la 112 sau să contacteze autorităţile.

Tatăl fetiţei, un tânăr de 26 de ani, i-a spus ofiterului  de serviciu de la Poliția Petroșani că fiica sa a dispărut fără urmă. Acum, politiştii caută copila şi au făcut publice fotografia a fetei şi semnalmentele acesteia.

Semnalmente Delia Gabriela Dorobanțu

Înălțime: circa 1,30-1,35 m, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu, o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

Fetiţa, văzută în drum spre Cimitirul Central

Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Petroșani, despre faptul că fiica sa, Dorobanțu Delia Gabriel, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, la data de 1 noiembrie a.c.., împreună cu un bărbat de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia „zilei morților". Până la momentul sesizării, fetița nu a mai revenit la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Delia, fetiţa de 7 ani căutată la Petroşani e dispărută de 5 zile. Bărbatul cu care a dispărut o ducea la cerşit (Video)