Antena Meniu Search
x

Fetiță de 5 ani, luată de ape în Sibiu. Copila a căzut în râul Cibin după ce s-a aplecat să-și ia pantoful din apă (Video)

Este alertă în Sibiu, după ce o fetiţă de numai 5 ani a căzut, ieri, în râul Cibin. Copila se juca pe mal, s-a aplecat după ce i-a căzut un pantof și a fost luată de ape.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.06.2020, 07:54

Fetiță de 5 ani, luată de ape în Sibiu. Copila a căzut în râul Cibin după ce i-a căzut pantoful în apă
  • Fetița de 5 ani este căutată de zeci de pompieri militari.
  • Misiunea de salvare a fost reluată, în această dimineață.

Nenorocirea s-a întâmplat în timp ce fata se juca cu o prietenă.

"Cele două fetițe se jucau pe malul râului și la una dintre ele i-a căzut un pantof în apă, s-a aplecat și a căzut, a fost luata de apă. Cealaltă fetiță a chemat câțiva oameni care erau în preajmă și aceștia au sunat la 112. 

Părinții, saracii, sunt disperați, sunt sfâșiați. Își caută copilul prin apă. Era un copil de o frumusețe deosebită", a declarat Dorin Cioabă.

După ce s-a dat alarma, zeci de salvatori au început căutările.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La fața locului s-au mobilizat 20 de pompieri militari, două autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, un autocamion de intervenție cu barca pneumatică de salvare.

Misiunea de căutare a fost oprită la lăsarea întunericului, însă a fost reluată în această dimineaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fetiță de 5 ani, luată de ape în Sibiu. Copila a căzut în râul Cibin după ce s-a aplecat să-și ia pantoful din apă (Video)