Antena Meniu Search
x

Fetiţă din Vaslui, la un pas să fie batjocorită în a treia zi de Crăciun. Copila de 11 ani a fost salvată de un cal

Un tânăr de 20 de ani fost arestat preventiv în a treia zi de Crăciun, după ce a încercat să batjocorească o fetiţă de 11 ani, pe care a luat-o cu forţa de pe derdeluş.

Fetiţa de 11 ani se afla cu un grup de prieteni la săniuş
Fetiţă din Vaslui, la un pas să fie batjocorită în a treia zi de Crăciun. Copila de 11 ani a fost salvată de un cal - Imagine ilustrativă / antena3.ro

Un tânăr de 20 de ani fost arestat preventiv în a treia zi de Crăciun, după ce a încercat să batjocorească o fetiţă de 11 ani, pe care a luat-o cu forţa de pe derdeluş.

În 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, fetiţa de 11 ani se afla cu un grup de prieteni la săniuş, în localitatea vasluiană Tanacu. 

La un moment dat, un căruţaş s-a propiat de copii, a coborât din atelaj şi a luat-o cu forţa pe copilă. A urcat-o în căruţă şi a plecat în grabă, în ciuda ţipetelor minorei şi a celorlalţi copii.

Îngroziţi, prietenii fetei, au alergat la locuinţa fetei pentru a-i anunţa familia. 

Copila a fost salvată de calul agresorului

Între timp, Marian Ovidiu Damian a dus căruţa într-o zonă ferită din afara satului şi a început să dezbrace fata, încercând să o abuzeze. Ţipetele copilei au speriat, însă, calul de la căruţă care a început să se agite şi să se smulgă din hamurile cu care era legat. 

Agresorul a sărit din căruţă, pentru a linişti animalul, moment în care fetiţa a sărit din atelaj şi a luat-o la fugă prin zăpadă.  

Înaintea ei veneau mama şi câţiva localnici, alertaţi de ceilalţi copii de la săniuş, Mama fetei a anunţat Poliţia, agresorul fiind reţinut în aceeaşi după amiază de poliţişti. 

”Bărbatul de 20 de ani a fost reţinut pe 26 decembrie, sub acuzaţia de tentativă de viol, şi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe 27 decembrie, Judecătoria Vaslui a admis propunerea şi a emis pe numele său mandat de arestare pentru 30 de zile”, au declarat pentru adevarul.ro reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fetiţă din Vaslui, la un pas să fie batjocorită în a treia zi de Crăciun. Copila de 11 ani a fost salvată de un cal