Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul fetiței ucise la Baia Mare. Polițiștii au portretul-robot al criminalului

Răsturnare de situație în cazul fetiței ucise cu sălbăticie la Baia Mare. Polițiștii și procurorii au portretul-robot al criminalului, iar cercul de suspecți numără mai puțin de 10 oameni.

Răsturnare de situație în cazul fetiței ucise cu sălbăticie la Baia Mare. Polițiștii și procurorii au portretul-robot al criminalului, iar cercul de suspecți numără mai puțin de 10 oameni.

Potrivit ultimelor informații ale anchetatorilor, semnalmentele criminalului micuței Estera au fost transpuse într-un portret-robot, astfel încât cercul de suspecți a fost restrâns la mai puțin de zece persoane.

În continuare, procurorul de caz și polițiștii fac audieri pe bandă rulantă.

De asemenea, rezultatele testelor ADN vor veni în câteva zile, iar aceste rezultate le-ar putea indica anchetatorilor criminalul fetiței de 5 ani care a fost ucisă și batjocorită într-o zonă de la periferia orașului Baia Mare.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul fetitei de 5 ani a fost gasit intr-o cladire dezafectata din Baia Mare

Răpită de pe stradă, batjocorită și ucisă cu sălbăticie

Estera, o fetiță de numai cinci ani, a fost violată şi ucisă luni, 30 aprilie 2018, în Baia Mare.

Luni seara, în jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunța că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, în jurul orei 15.00, de pe strada Electrolizei.

După câteva ore, trupul copilei a fost găsit fără suflare, în apropierea casei, într-o clădire dezafectată.

"Criminalul i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri aplicate cu un corp dur. La o examinare preliminară, legiștii au descoperit multe fracturi craniene produse cu un corp dur, dar și urme ale unui abuz sexual ce indică un viol. Leziunile de la cap, gravele fracturi, i-au provocat moartea extrem de brutală", anunțatu la acea vreme anchetatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul fetiței ucise la Baia Mare. Polițiștii au portretul-robot al criminalului