Antena Meniu Search
x

Fetiţă ucisă pe trecerea de pietoni, în Buzău. Pe camere se vede cum şoferul vitezoman nu face nimic ca să frâneze (Video)

Accident înfiorător în Buzău, în localitatea Focşănei. O fetiţă de 10 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită în plin, chiar pe trecerea de pietoni, de o maşină care gonea pe şosea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.09.2019, 07:26

Fetiţa se întorcea spre casă, de la magazin
Fetiţă ucisă pe trecerea de pietoni, în Buzău. Şoferul vitezoman nu face nimic ca să frâneze - captura video

Accident înfiorător în Buzău, în localitatea Focşănei. O fetiţă de 10 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită în plin, chiar pe trecerea de pietoni, de o maşină care gonea pe şosea.

Nenorocirea a avut loc în Focșănei, un sat în comuna Vadu Pașii din județul Buzău.

În imaginile surprinse de camerele de spraveghere se vede cum copila se angajează în traversarea regulamentară a străzii, moment în care este spulberată de şoferul vitezoman, care nu face niciun gest să frâneze.

Fetiţa se întorcea spre casă, de la magazin.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

În urma impactului violent, copila nu a mai avut nicio şansă. 

"Am chemat salvarea, am aprins o lumânare. Am adus o lumânare repede de i-am pus în mână, mititica. Domnule, viteza asta ne-a omorât, ne-a zăpăcit aici, ne-a terminat", a declarat un localnic.

Fetiţa a fost adusă la UPU în stop cardio-respirator, iar medicii au resuscitat-o zeci de minute, în încercarea de a o salva. Din păcate, nu au mai putut să facă nimic pentru fetiţă, fiind nevoiţi să declare decesul.  

Pentru că părinţii ei muncesc în străinătate, copila se afla în grija bunicilor.

Şoerul care a lovit-o pe trecere are 29 de ani şi este dintr-o comună învecinată. El a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00mg/l. În urma accidentului, bărbatul are dosar penal şi va răspunde în faţa legii pentru fapta sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fetiţă ucisă pe trecerea de pietoni, în Buzău. Pe camere se vede cum şoferul vitezoman nu face nimic ca să frâneze (Video)