Antena Meniu Search
x

Video Fiica de 9 ani a deputatului AUR Dumitru Focşa, care este acuzat că și-a bătut soția, a fost martoră la agresiune. Politicianul nu este la primul incident

Un deputat AUR este cercetat penal pentru violenţă domestică după ce şi-a agresat soţia. S-a întâmplat azi-noapte, în locuinţa celor doi din localitatea Lumina din Constanţa. La scenele violente a asistat şi fiica celor doi. Cu toate acestea, femeia a refuzat ordinul de protecţie recomandat de poliţişti. O reacţie a venit chiar din vârful Alianţei pentru Unirea Românilor.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.01.2023, 16:49

Vezi și

Scandalul a avut loc azi-noapte, la ora 2, femeia a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că este agresată de soțul ei.

Și-a mai bătut soția și în trecut

La fața locului, la reședința din Lumina, au ajuns oamenii legii, care au găsit-o pe femeie cu răni vizibile la față, au chemat un echipaj de la ambulanță, medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate, însă femeia a refuzat transportul la spital, la fel cum a refuzat și emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pentru că la întreg scandalul a luat parte și o minoră de 9 ani a fost implicată și o echipă de la Direcția de Protecție a Copilului. Nu este pentru prima dată când deputatul de Constanța este agresiv. Surse Observator spun că deputatul a mai fost agresiv cu soția lui și în 2019, însă atunci femeia și-a retras plângerea de la poliție. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fiica de 9 ani a deputatului AUR Dumitru Focşa, care este acuzat că și-a bătut soția, a fost martoră la agresiune. Politicianul nu este la primul incident