Antena Meniu Search
x

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu recunoaște atacul din creșă: "Îmi pare rău, sper ca cel mic să fie bine"

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, filmată în timp ce loveşte cu brutalitate un copil de doi ani în creşa familiei, face primele declaraţii şi îşi recunoaşte faptele.

de Redactia Observator

la 06.03.2019, 20:31

Vezi și

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, filmată în timp ce loveşte cu brutalitate un copil de doi ani în creşa familiei, face primele declaraţii şi îşi recunoaşte faptele.

În sala de judecată, femeia a spus că suferise o criză de diabet în momentul atacului. Scuza i-a revoltat pe părinţii copilului mutilat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este prima reacţie a Rominei Rotariu, de când au apărut imaginile care au îngrozit ţara. Până acum, fosta educatoare a negat că ar fi lovit copilul de doi ani până când i-a rupt piciorul. Azi, în faţa judecătorilor, s-a răzgândit şi a recunocut totul. Declaraţia i-ar putea înjumătăţi pedeaspa, până la 3 ani de închisoare. 

Roxana Petcu, mama copilului: A recunoscut greşeala, dar pentru noi e egal cu zero. Adică, din punctul meu de vedere, ca mamă, nici nu avea cum să nu recunoască. A recunoscut doar ca să i se reducă din pedepasă, doar ca să scape cumva. 

Pe lângă fractura la picior, pentru care a fost nevoie de trei săptămâni de internare, băiatul de doi ani a suferit şi un şoc emoţional. Psihologii încearcă şi acum să-l facă să depăşească trauma, spun părinţii. 

Părinţii cer despăgubiri de un milion de euro. Şi speră ca judecătorii să o condamne pe fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu la închisoare cu executare, nu cu suspendare.

Roxana Petcu, mama copilului: Acele despăgubiri nu sunt nici măcar 1 la sută din cât a suferit copilul meu. Pe noi nu ne interesează banii neapărat.

Până la condamnare, urmează să fie audiaţi mai mulţi martori. Declaraţii va da şi un alt părinte care a avut copilul înscris la clubul privat al familiei Rotariu, neacreditat de Ministerul Educaţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu recunoaște atacul din creșă: "Îmi pare rău, sper ca cel mic să fie bine"