Antena Meniu Search
x

Fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici, care-l acuză de abuz, ar fi mărturisit pentru a-și salva alte două surori

Noi dezvăluiri în cazul lui Bogdan Drăghici arată că fiica vitregă de 16 ani, care-l acuză de abuz, ar fi mărturisit totul pentru a-și salva două dintre surori. Copilele, care locuiau cu tatăl lor ar fi fost ținute în izolare de acesta, și nu și-au putut vedea mamele cu anii.

De Redactia Observator la 23.08.2019, 00:13
Bogdan Drăghici la un eveniment public
Bogdan Drăghici e acuzat de fiica vitregă de abuz sexual - Observator

Noi dezvăluiri în cazul lui Bogdan Drăghici arată că fiica vitregă de 16 ani, care-l acuză de abuz, ar fi mărturisit totul pentru a-și salva două dintre surori. Copilele, care locuiau cu tatăl lor ar fi fost ținute în izolare de liderul T.A.T.A., și nu și-au putut vedea mamele cu anii.

Din 2016, de când Bogdan Drăghici a divorțat de soția sa, Helen, două dintre fiice au rămas în custodia lui: cea a cuplului, în vârstă de 10 ani și o altă fiică dintr-o căsnicie anterioară).

Ținute departe de mame

Avocata lui Helen Drăghici spune că, vreme de ani, fetele au fost ținute în izolare de liderul T.A.T.A., fără a-și putea vedea mamele. Fiica lui Helen Drăghici nu şi-a văzut timp de aproape 3 ani mama. Iar cealaltă fiică, din prima căsātorie, nu şi-ar fi văzut mama preț de 8 ani.

”Asta era și preocuparea noastră majoră, siguranța celor două minore care s-au aflat în permanență cu domnul Drăghici, care, în afară de programul școlar și un program pe care domnul Drăghici le-a înscris, e vorba despre niște competiții sportive la care le însoțea în mod exclusiv cu dânsul, fetele nu aveau alți prieteni sau alți cunoscuți sau alte activități. Locuiau în permanență cu domnul Drăghici, iar minorei doamnei Helen Drăghici și a domnului Drăghici nu li se permitea să aibă legături cu mama sub nicio formă. Acesta este faptul care ne-a îngrijorat foarte tare. Este imposibil ca un părinte să nu lase pe celălalt părinte, mai ales că este vorba despre mamă, să nu aibă contact, nici măcar câteva minute, cu propriul copil. A decis domnul Drăghici în mod exclusiv!”, spune Raluca Pană.

Potrivit avocatului, modul în care au fost ținute cele două fetițe ar fi determinat-o pe sora lor mai mare, să dezvăluie că ar fi fost abuzată de Bogdan Drăghici. Fata, acum în vârstă de 16 ani, ar fi făcut mărturisirea de teamă ca și surorile mai mici să nu pățească același lucru.

”Văzând ceea ce se întâmplă cu surorile ei și că acestea nu pot să mai aibă niciun contact, practic, cu familia maternă, efectiv și-a făcut foarte multe griji și și-a imaginat că se poate întâmpla acest lucru și cu ele și, practic, este un motiv suficient să ai curaj și să mărturisești ce s-a întâmplat, în opinia mea”, spune Raluca Pană.

Mama fetei a avut de mult timp suspiciuni cu privire la eventualele abuzuri comise de Bogdan Drăghici. Helen Drăghici a fost pusă în gardă chiar și de alți părinți.

”A avut suspiciuni, pentru că sunt alți părinți care au semnalat acest comportament deviant al domnului Drăghici, care au făcut-o pe doamna Drăghici să aibă întrebări cu privire la comportamentul fostului soț”, mai spune Raluca Pană.

”Asemenea bărbat nu poate fi părăsit”

În 2017, Helen Drăghici a făcut sesizări la DGASPC și la poliție, dar nu a fost luată în seamă. Ba mai mult, directoarea DGASPC Sector 5 București a avut un răspuns halucinant.

”Chiar o învinuia pe doamna Drăghici că a introdus acțiune de divorț. A spus că un asemenea bărbat nu poate fi părăsit!”, dezvăluie avocatul Raluca Pană.

Abia în acest an, în aprilie, acuzațiile de abuz sexual aduse lui Bogdan Drăghici au fost luate în seamă. Acum, el e în arest preventiv și e acuzat că și-a molestat fiica vitregă timp de mai mulți ani. Cele două fiice pe care liderul T.A.T.A. le-a avut în custodie din 2016 și-au putut vedea mamele abia acum, la final de august 2019.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici, care-l acuză de abuz, ar fi mărturisit pentru a-și salva alte două surori

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți,...

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți, salvatorii caută supravieţuitori sub dărâmături